MAZDA MX-30

De Mazda MX-30, volledig elektrisch rijden met maximaal Mazda gevoel.

Rijervaring

Elektrisch of niet, de rijervaring is 100% Mazda zoals u het gewoon bent. Daarnaast zijn er ook nog enkele primeurs bij deze wagen, zo wordt bestuurdersinput gecorrigeerd en gaat de wagen zo de vermoeidheid tegen. Daarnaast zorgt de centrale ligging van de batterij voor een maximale bestuurderservaring.

Rijd in alle veiligheid

Mazda en veiligheid gaan altijd hand in hand, dat is bij de Mazda MX-30 niet anders. De meest recente veiligheidssystemen zoals de rijstrookassistent, remassistent met voetgangersdetectie en de kruispuntassistent zijn ook bij de Mazda MX-30 voor u beschikbaar.

Het interieur

Alles draait om u als bestuurder. dankzij de zwevende console, de kwalitatieve en duurzame materialen komt de focus om het design maximaal tot zijn recht. Zo is iedere rit een unieke ervaring voor alle inzittenden.

Garantie

Ook bij elektrisch rijden verdient u de garantie die we bij Mazda als standaard beschouwen. Zo krijgt u 3 jaar garantie op de wagen en daarnaast ook nog eens 8 jaar garantie op de batterij. Toekomst verzekerd.

Waarom kiezen voor Elektrisch rijden

Waarom niet? Ondanks elektrisch rijden werd de volledige Mazda filosofie bewaard, de typische rijdynamiek, de veiligheidsopties, allemaal dragen ze bij aan waar Mazda voor staat.

Enkele nummers om in de kijker te zetten:

Bereik volledig opgeladen: 200km

Uitstoot: 0,0