Mazda CX-5

Samen genieten

bekroningen

Qua design, technologie en rijgedrag gaat de CX-5 nog een trapje hoger dan normaal. Dat alles om uw rijervaring te overtreffen. Dankzij de All-wheel-drive heeft u steeds de perfecte grip, het systeem controleert zowel de weg, de temperatuur als uw rijgedrag om u zo van maximale grip te verzekeren.

Head up display

De informatie rond uw snelheid en navigatie wordt in kleur op uw voorruit geprojecteerd. Mis ook nooit nog een verkeersbord, want ook deze worden haarfijn geprojecteerd.

Remassistent

Een extra paar ogen is altijd welkom, zeker in de stad. De remassistent herkent niet alleen voertuigen, maar ook voetgangers en verkeersborden. Ook bij een aanrijdigingsrisico worden remmen reeds voorbereid om sneller te reageren. En in uiterste nood worden de remmen automatisch geactiveerd.

Connectiviteit & Design

Maximaal entertainment, moeiteloze communicatie. De Mazda6 ondersteunt Apple Carplay, zorgt dat u verbonden bent met social media, opent tekstberichten en gaat voor maximale bediening dankzij het grote touchscreen. Daarnaast heeft u dankzij de lederen geperforeerde zetels een maximaal rijcomfort en geniet u van uw muziek met het Bose-audiosysteem met 10 luidsprekers.