MAZDA 6

Comfortabel rijgenot voor u en uw gezin

Schitterend om mee te rijden en opvallend elegant. Zowel de binnenkant als de buitenkant blinken uit in vakmanschap. De ideale wagen met maximaal ruimtegevoel. Geniet van All Wheel Drive ongeacht de weersomstandigheden, stuur vlotter, preciezer en dynamischer op bochtige wegen.

Head up display

De informatie rond uw snelheid en navigatie wordt in kleur op uw voorruit geprojecteerd. Mis ook nooit nog een verkeersbord, want ook deze worden haarfijn geprojecteerd.

Remassistent

Een extra paar ogen is altijd welkom, zeker in de stad. De remassistent herkent niet alleen voertuigen, maar ook voetgangers en verkeersborden. Ook bij een aanrijdigingsrisico worden remmen reeds voorbereid om sneller te reageren. En in uiterste nood worden de remmen automatisch geactiveerd.

Connectiviteit & Design

Maximaal entertainment, moeiteloze communicatie. De Mazda6 ondersteunt Apple Carplay, zorgt dat u verbonden bent met social media, opent tekstberichten en gaat voor maximale bediening dankzij het grote touchscreen. Daarnaast heeft u dankzij de lederen geperforeerde zetels een maximaal rijcomfort en geniet u van uw muziek met het Boseaudiosysteem met 11 luidsprekers.