MAZDA 3

Sportief of elegant, aan u de keuze

Rijdynamiek

Geniet maximaal van het rijgedrag van de Mazda 3. Net zoals de andere Mazda modellen is ook de Mazda3 trouw aan de typische visie van Mazda en voelt het rijden in dit model heel vertrouwelijk aan voor de Mazdarijder.

Motor

De Skyactiv-X is de eerste commerciële benzinemotor die het beste combineert uit twee werelden. De voordelen van zowel benzine- als dieseltechnologie zorgen samen voor een krachtige tractie, laag verbruik en hele lage CO2-emissiewaarden.

Lange Ritten

Ook voor lange ritten is deze Mazda 3 uw partner in crime, dankzij een ongelooflijk gevoel van comfort en kwaliteit. De wagen werd volledig rondom u gebouwd, met gebruiksvriendelijk interieur, maximale geluidsdemping voor een betere muziekervaring en het absorberen van trillingen nog voor u ze voelt.

Veiligheid voorop

De Mazda3 all-wheel-drive zorgt voor maximale grip, ook op een spekgladde weg, daarnaast krijgt u waarschuwingsmeldingen voor aankomend verkeer in uw dode hoek. Bent u dan toch een moment minder alert door oververmoeidheid? Dan verwittigd de bestuurdersassistent u om even een pauze te nemen. En ook tijdens het rijden zorgt de Mazda3 voor een extra paar ogen om kop-staartbotsing te voorkomen.