Traditioneel is januari de autosalonmaand. Maar omdat momenteel niets is zoals anders, verhuisde wij het autosalon naar onze showroom. Natuurlijk hopen we dat u er deze maand ook bij bent. Profiteer t.e.m. 31 januari van onze saloncondities in alle veiligheid!

Uitzonderlijke tijden vragen om uitzonderlijke condities. De hele maand januari ontvangen wij u nog altijd het liefst persoonlijk. Contacteer ons, en wij leggen graag een afspraak voor u vast.

Maar stel uw bezoek niet té lang uit, want tot het einde van de maand kan u profiteren van onze saloncondities in alle veiligheid.

U droomt van een 100% elektrische wagen? Een SUV die u zit als gegoten? Neem snel een kijkje tussen onze stockwagens, klik rustig doorheen het gamma en neem de tijd om de wagen van uw dromen te bewonderen.

Wij kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen in onze showroom.  Wij ontvangen u graag op afspraak of informeren u uitgebreid via een telefoongesprek. Welke weg u ook verkiest: van uw veiligheid en onze uitzonderlijke saloncondities mag u zeker zijn!