Historiek
Mazda Julien is een familieverhaal

In de regio van groot Gent wordt de naam Mazda in één adem uitgesproken met die van Julien. Hij was het die heel wat jaartjes geleden samen met zijn kinderen Mazda begon te verdelen in het Gentse.
Mazda Julien is een familiebedrijf. Vader Julien Colpaert overleed een paar jaar geleden maar de 3 kinderen en kleinkinderen zetten zijn werk professioneel en met heel veel enthousiasme verder.
Rita ontfermt zich over de receptie en de administratie. Irénée doet de naverkoop, het magazijn en de afdeling carrosserie terwijl Peter samen met zijn zoon Thomas de commerciële belangen en verkoop voor hun rekening nemen.Vader Julien startte met de verkoop van Mazda in 1969, eerst in Melle daarna in Meulestede.


 
Garage Julien in Meulestede in 1972In 1985 sloeg Garage Julien een bladzijde om met de verhuis van Meulestede naar de vestiging in de Koopvaardijlaan met een totale oppervlakte van ca10.000m². Sindsdien staan Irénée, Peter en Rita aan het roer van de nieuwe vestiging terwijl vader Julien nog een tiental jaartjes mee werkte.


 
Garage Julien langs de koopvaardijlaan in 1985

Sindsdien werd het bedrijf stelselmatig uitgebreid, zo werden nog verbouwingen gedaan met een hypermoderne werkplaats, nieuwe 2e hands showroom en aparte afleveringsruimte als resultaat.
Bij Garage Julien kan u terecht voor aankoop, verkoop, onderhoud, herstelling en carrosserie van uw wagen!!!

 
Garage Julien in 2017!