Mazda2   
Mazda6   
download brochure


boek een testrit


contacteer onsMazda6 
Mazda6 SedanEen grote gezinsauto met geavanceerde technologieën en laag verbruik

De stijlvolle en indrukwekkende Mazda6 Sedan combineert opwindende kracht, uitzonderlijke brandstofzuinigheid en geavanceerde veiligheidsfuncties, en zorgt voor een fantastische rijervaring.

Het KODO - Soul of Motion-design van deze grote gezinsauto zorgt voor een krachtige aanwezigheid en opmerkelijk uiterlijk in een nieuwe premium metallic koetswerkkleur terwijl het volledige gamma van onze geavanceerde en bekroonde SKYACTIV TECHNOLOGY voor een uitzonderlijke dynamische rij- en stuurervaring zorgt. De evolutie van de geavanceerde veiligheidsfuncties van i-ACTIVESENSE geven dan weer extra geruststelling bij elke rit. Hou steeds contact met uw contactpersonen en blijf comfortabel rijden dankzij het luxueuze interieur en de laatste MZD Connect – ons mobiele connectiesysteem.

Mazda6 Wagon


De stijlvolle luxe break auto vol rijgenot

De oogeverblindende Mazda6 Wagon is vernieuwend, krachtig, veilig en zuinig. Met zijn dynamisch rijgedrag en compromisloze besturing gecombineerd met een uitstekende brandstofzuinigheid en lage CO2-uitstoot, heeft deze luxe break geen enkele moeite met zowel de straten in de stad als de kronkelende wegen.

Onze geavanceerde en bekroonde SKYACTIV TECHNOLOGY en het indrukwekkende Kodo - Soul of Motion-design doen de krachtige vorm van de break nog beter uitkomen waardoor hij er niet alleen goed uitziet, maar ook even goed presteert. In een nieuw premium kleur en met de verdere ontwikkeling van de i-ACTIVESENSE veiligheidsfuncties, tart deze ruime gezinsauto de conventies door de vlotte wisselwerking tussen functionaliteit en plezier.